Мінеральні води; Мінеральні води



Дата конвертації03.06.2016
Розмір445 b.





Мінеральні води;



Це розчин мінеральних солей і газу у воді

  • Це розчин мінеральних солей і газу у воді

  • Їх використовують більшість у лікуванні



Містять майже всі поживні речовини.



Ординарні - отримані з суміші помологічних сортів одного виду плодів і ягід

  • Ординарні - отримані з суміші помологічних сортів одного виду плодів і ягід



Марочні – виробляють з одного помологічного сорту плодів та ягід

  • Марочні – виробляють з одного помологічного сорту плодів та ягід



Купажні – отримані з двох або більше інших соків

  • Купажні – отримані з двох або більше інших соків



Вони бувають натуральні

  • Вони бувають натуральні

  • та штучні





Вищої якості – отримують з натуральної плодоягідної сировини

  • Вищої якості – отримують з натуральної плодоягідної сировини

  • Асортимент: “Золотистий”, “Полуничний”, “Вишневий”



Десертні – готують з натуральних плодово-ягідних соків з додаванням настоїв

  • Десертні – готують з натуральних плодово-ягідних соків з додаванням настоїв

  • Асортимент: “Тархун”, “М`ятний”, “Ромовий”.



Тонізуючі – містять речовини, що впливають на нервову систему.

  • Тонізуючі – містять речовини, що впливають на нервову систему.

  • Асортимент: “Тонік”. “Тонус”, “Кола”



На синтетичних есенція – у маркуванні вказано інформацію про склад.

  • На синтетичних есенція – у маркуванні вказано інформацію про склад.

  • Асортимент: “Лимонний”, “Апельсиновий”, “Лимонний”, “Оранж”



Для діабетиків – містять сорбіт або ксиліт.

  • Для діабетиків – містять сорбіт або ксиліт.

  • Асортимент: “Дієтичний”, “Дієтична Кола”.



Це напої, що містять у своєму складі від 0,4 до 6-8% спирту

  • Це напої, що містять у своєму складі від 0,4 до 6-8% спирту



Пиво – це слабоалкогольний напій

  • Пиво – це слабоалкогольний напій

  • Є також безалкогольне пиво





Їх отримують з квасних хлібців, випечених з житнього борошна, ячмінного.

  • Їх отримують з квасних хлібців, випечених з житнього борошна, ячмінного.

  • Асоримент: “Монастирський”, “Окрошковий”, “Московськй”





Квасу – різкість;



Сиропів та екстрактів – консистенцію



Оглядають цілісність пляшок.

  • Оглядають цілісність пляшок.

  • Перевіряють якість вмісту.

  • Наявність осаду




База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка