Отже, орлятко добре усвідомлювало свою безпорадність І те, що хтось повинен йому допомогти. Воно потребувало рятівника. І добре знало, хто б міг зарадити його нещастю



Дата конвертації15.06.2016
Розмір461 b.













Отже, орлятко добре усвідомлювало свою безпорадність і те, що хтось повинен йому допомогти. Воно потребувало рятівника. І добре знало, хто б міг зарадити його нещастю. О, з якою готовністю малюк бажав би впокоритися, якби лише його батько поспішив йому зараз на допомогу!

  • Отже, орлятко добре усвідомлювало свою безпорадність і те, що хтось повинен йому допомогти. Воно потребувало рятівника. І добре знало, хто б міг зарадити його нещастю. О, з якою готовністю малюк бажав би впокоритися, якби лише його батько поспішив йому зараз на допомогу!

  • Сповнений страху й розпачу, орлятко жалібно зойкувало: “ДОПОМОЖІТЬ!” Цей відчайдушний крик пронизував глибоку ущелину: “ДОПОМОЖІТЬ, ДОПОМО-ЖІТЬ, ДО-ПО-МО-ЖІ-І-І-ТЬ...”











Орлятко розкаялося, що було непокірним. Покаяння – це зміна мислення; той, хто кається, щиро зізнається: “Я ненавиджу те, що колись любив, і люблю те, що колись ненавидів”.

  • Орлятко розкаялося, що було непокірним. Покаяння – це зміна мислення; той, хто кається, щиро зізнається: “Я ненавиджу те, що колись любив, і люблю те, що колись ненавидів”.

  • Чи справді ви ненавидите свій гріх? Чи прагнете, щоб Господь змінив вас? Чи хочете бути слухняними Йому, коли Він дає сили для цього? Чи бажаєте, щоб Христос став Господом вашого життя?

  • Віра спонукає вас довіряти Христу, Який може зберегти ваше життя від гріха й покарання в пеклі, якого ви заслуговуєте. У орлятка не було нікого, кому б він міг повністю довіритися, окрім його батька. І тому, в скрутній ситуації, він кликав саме його на допомогу. Так само й у нас немає ніякої надії, окрім Христа. Він помер за таких грішників, як ви і я. Він робить усе, щоб спасти кожного, хто приходить до Нього. І кожен віруючий одного дня усвідомить, що навіть саме бажання навернутися до Господа – це подарунок від Нього.

  • Бог говорить, що всі, хто покається й увірує (має віру) в Христа, і в те, що Він звершив на хресті, отримає дар вічного життя. Коли такі люди помруть, вони будуть забрані на Небо, і ще за життя пізнаватимуть велич Божої любові й служіння Йому дивовижним і особистим шляхом.













Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка