Повторення вивченого матеріалу



Дата конвертації17.06.2016
Розмір445 b.







Повторення вивченого матеріалу

  • Повторення вивченого матеріалу





Група розділяється на дві команди, ви працюєте у командах, кожна з яких отримує завдання, учасники команд по черзі задають питання іншій команді, за кожну правильну відповідь команда отримує 1 бал та 1 смайлик.

  • Група розділяється на дві команди, ви працюєте у командах, кожна з яких отримує завдання, учасники команд по черзі задають питання іншій команді, за кожну правильну відповідь команда отримує 1 бал та 1 смайлик.

  • Команда, яка отримає більшу кількість смайликів та більшу кількість балів стане переможцем та отримає звання «Кращий кухар».



На виконання цього завдання кожній команді дається одна хвилина розмістити у правильній послідовності алгоритм приготування безопарного і опарного тіста.

  • На виконання цього завдання кожній команді дається одна хвилина розмістити у правильній послідовності алгоритм приготування безопарного і опарного тіста.

  • За вірну відповідь команда отримає 1 бал - 1 смайлик.



Розвести дріжджі у теплій воді

  • Розвести дріжджі у теплій воді

  • Сіль, цукор розчинити у воді.

  • Додати яйце.

  • Підігріти молоко до t 35-40° С.

  • Процідити, розчини.

  • Додати просіяне борошно.

  • Перемішати суміш.

  • Додати розчин дріжджів, солі та цукру до молока.

  • Додати розтоплений маргарин до суміші.

  • Провести обминання тіста 2-3 рази після збільшення об’єму тіста в півтора рази.

  • Залишити тісто бродити на 2-3 год. при t 35-40° С.



  • В тепле молоко (60% від усієї кількості) додають розчин дріжджів, 40%борошна.

  • Додати розтоплений маргарин.

  • Залишити бродити опару 2-3 год. при t 35°С.

  • Додати в опару решту молока, розчини солі і цукру, яйця, решту борошна.

  • Залишити бродити тісто 2-2,5 год.

  • Замісити тісто.

  • Формувати вироби.

  • Провести обминання тіста 2-3 рази.







Зараз та команда, яка дасть більше відповідей про вирішення проблемних ситуацій про приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього отримає за кожну вірну відповідь по 1 смайлику та одному балу. Максимальна кількість балів – 6.

  • Зараз та команда, яка дасть більше відповідей про вирішення проблемних ситуацій про приготування дріжджового опарного тіста та виробів з нього отримає за кожну вірну відповідь по 1 смайлику та одному балу. Максимальна кількість балів – 6.



Підрахунок кількісті смайликів та визначення переможців.

  • Підрахунок кількісті смайликів та визначення переможців.



Не забувайте, що ви – майстри своєї справи і саме від вас залежить все.

  • Не забувайте, що ви – майстри своєї справи і саме від вас залежить все.





З готового дріжджового опарного тіста сформувати кульки масою 58 г. Викласти на стіл посипаний борошном на 5-6 хв для вистоювання. Потім з кульок формують круглі коржики завтовшки 1см, на середину яких кладуть начинку (з м'яса або ліверу, риби, грибів, рису, яблук, капусти, вишень, повидла, джему), краї щільно з'єднатити, защипати, надати форму човника. Сформовані пиріжки укладають рубцем донизу на кондитерський лист, змащений жиром, і залишають на 20—30 хв. для вистоювання. За 5—10хв перед випіканням вироби змастити яйцем.

  • З готового дріжджового опарного тіста сформувати кульки масою 58 г. Викласти на стіл посипаний борошном на 5-6 хв для вистоювання. Потім з кульок формують круглі коржики завтовшки 1см, на середину яких кладуть начинку (з м'яса або ліверу, риби, грибів, рису, яблук, капусти, вишень, повидла, джему), краї щільно з'єднатити, защипати, надати форму човника. Сформовані пиріжки укладають рубцем донизу на кондитерський лист, змащений жиром, і залишають на 20—30 хв. для вистоювання. За 5—10хв перед випіканням вироби змастити яйцем.

  • Випікати при температурі 230—240°С.



Тісто сформувати у вигляді кульок масою 120 г, залишити на 5-10 хв для вистоювання. Розкачати у вигляді круглих заготовок, на які викласти начинку ( м'ясну з цибулею, рибну з рисом, або грибну).

  • Тісто сформувати у вигляді кульок масою 120 г, залишити на 5-10 хв для вистоювання. Розкачати у вигляді круглих заготовок, на які викласти начинку ( м'ясну з цибулею, рибну з рисом, або грибну).

  • Краї заготовок защипати над начинкою залишаючи середину відкритою.

  • Лист змастити олією, укласти на нього розтягаї на відстані 5см, один від одного. Вироби розстояти-15 хв, змастити яйцем. Випікати при температурі 230˚С 15-20 хв.

  •  



З готового тіста сформувати кульки масою 58 гр. Викласти на кондитерський лист, змащений жиром, дати вистоятися 5-10 хв, зробити заглиблення - 5 см в середині ватрушки, заповнити начинкою по 30 гр.

  • З готового тіста сформувати кульки масою 58 гр. Викласти на кондитерський лист, змащений жиром, дати вистоятися 5-10 хв, зробити заглиблення - 5 см в середині ватрушки, заповнити начинкою по 30 гр.

  • Приготування начинки: Сир пропустити через протирочну машину. Додати яйця, цукор, ванілін. Перемішати.

  • Коли ватрушки збільшуться в об’ємі у 2 рази їх змастити яйцем. Випікати при температурі 230-250˚С.



  • З готового дріжджового опарного тіста сформувати кульки масою 58 г. Викласти на кондитерський лист, змащений жиром, дати вистоятися 5-10 хв. Коли булочки збільшаться в об’ємі у 2 рази їх змастити яйцем.

  • Випікати при температурі 230˚С.

  •  







лист оцінювання








База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка