Проблема формування педагога як конкурентоспроможного спеціаліста



Дата конвертації30.05.2016
Розмір445 b.





























Відкрите засідання методичної комісії кухарських професій.



























отримали дипломи







Стенди.

  • Стенди.

  • Кутки : - Охорона праці.

  • - Вивчаємо тему.

  • - Учись учитися.

  • Поурочні та тематичні папки.

  • Навчальна і плануюча документація.

  • Навчально-наочні посібники .

  • Критерії якості навчання учнів.

  • Таблиці, плакати, моделі, натуральні зразки.

  • Комп'ютерні презентації.





Бар - лабораторія

































Виставка макетів та кондитерських виробів



Виставки страв



Під час проведення майстер-класів учні вдосконалюють свої навички з оформлення та сервірування столів для традиційних свят.































































Відкритий виховний захід «Масляна»






База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка