Є актуальною в даний час І розглядається для покращення системи haccp на підприємстві пат пбк «Радомишль» та розробка нового haccp-плану для покращення якості продукції, зокрема соку яблучного освітленого



Дата конвертації09.06.2016
Розмір445 b.



Дана тема є актуальною в даний час і розглядається для покращення системи HACCP на підприємстві ПАТ ПБК «Радомишль» та розробка нового HACCP-плану для покращення якості продукції, зокрема соку яблучного освітленого.

  • Дана тема є актуальною в даний час і розглядається для покращення системи HACCP на підприємстві ПАТ ПБК «Радомишль» та розробка нового HACCP-плану для покращення якості продукції, зокрема соку яблучного освітленого.



Об'єкт дослідження – розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві ПАТ ПБК «Радомишль» Житомирської області.

  • Об'єкт дослідження – розробка HACCP-плану виробництва соків на переробному підприємстві ПАТ ПБК «Радомишль» Житомирської області.

  • Предметом дослідження є вимоги до сировини та опис готового продукту, огляд технологічних процесів виробництва соку яблучного освітленого, аналіз небезпечних чинників.



Мета роботи – розробка HACCP-плану технології виробництва соку яблучного освітленого в умовах ПАТ «ПБК Радомишль» Житомирської області.

  • Мета роботи – розробка HACCP-плану технології виробництва соку яблучного освітленого в умовах ПАТ «ПБК Радомишль» Житомирської області.

  • Методи дослідження – в даній роботі використовувались методи системного підходу: аналіз, синтез, узагальнення, методика «Дерева рішень», порівняння та контролю.















Етап процесу

  • Етап процесу

  • КТК

  • Опис небезпечного чинника

  • Граничне значення

  • Процедура моніторингу

  • Коригувальна дія

  • Протокол HACCP











Проаналізували небезпеки при виробництві освітленого яблучного соку в умовах ПАТ «ПБК Радомишль»;

  • Проаналізували небезпеки при виробництві освітленого яблучного соку в умовах ПАТ «ПБК Радомишль»;

  • Провели аналіз технології виробництва соків освітлених яблучних на підприємстві , склали технологічну схему виробництва;

  • Для етапів, які є критичними для безпечності продукції на підприємстві, розробили НАССР-план.






База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка