Задача 261 1)24: 4=6(кг) печива в 1 ящику. 2)6*7=42(кг)



Дата конвертації25.12.2016
Розмір445 b.


  • Перевір себе

  • Задача 261

  • 1)24:4=6(кг) - печива в 1 ящику.

  • 2)6*7=42(кг)

  • Відповідь: 42 кг печива в 7 таких ящиках.

  • Задача 262

  • 1)4*6=24(к.) – у малих наборах.

  • 2)6*9=54(к.) – у великих наборах.

  • 3)24+54=78(к.)

  • Відповідь: 78 кульок купили.






  • Математичний диктант

  • У скільки разів 6 грн. більше, ніж 2 грн.?

  • У скільки разів 30 м більше від 6 м?

  • У скільки разів 2 год менше за 8 год?

  • У скільки разів 18 кг більше 3 кг?

  • На скільки 18 кг більше від 3 кг?

  • У скільки разів 5 дм менше від 40 дм?



  • Самоперевірка

  • 3 5 4 6 15 кг 8



  • Тема

  • Вправи на закріплення вивчених таблиць множення і ділення.

  • Розв’язування задачі з буквеними даними.



  • Завдання

  • Закріпити вивчені таблиці множення і ділення.

  • Вдосконалювати вміння розв’язувати задачі з буквеними даними.



  • Знати

  • Вивчені таблиці множення і ділення.

  • Як розв’язуються задачі з буквеними даними.



  • Вміти

  • Застосовувати вивчені таблиці множення і ділення під час обчислення прикладів та розв’язування задач.

  • Аналізувати та розв’язувати задачі з буквеними даними.



  • Самостійна робота

  • 3 рівень

  • №268

  • 4 рівень

  • Задача 267



  • Лист самоперевірки

  • 3 рівень

  • 5*9+15=60 80-7*7=31 7*8+36:6=62

  • 40-5*4=20 20+7*9=83 (18-12)*7=42

  • 4 рівень

  • Задача 267

  • 1)а:6 (кг) – у кошику.

  • 2)а+а:6 (кг)

  • Відповідь: а+а:6 кг яблук разом у ящику і кошику.






База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2016
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка