Молоко —повноцінний І корисний продукт харчування, один з найдосконаліших створених природою. Воно містить всі необхідні для життя живильні речовини І побудови організму. У молоці зібрані буквально всі елементи таблиці Д.І. Менделєєва



Дата конвертації27.12.2016
Розмір445 b.





МОЛОКО —повноцінний і корисний продукт харчування, один з найдосконаліших створених природою. Воно містить всі необхідні для життя живильні речовини і побудови організму. У молоці зібрані буквально всі елементи таблиці Д.І. Менделєєва.

  • МОЛОКО —повноцінний і корисний продукт харчування, один з найдосконаліших створених природою. Воно містить всі необхідні для життя живильні речовини і побудови організму. У молоці зібрані буквально всі елементи таблиці Д.І. Менделєєва.



















































Молоко і молочні продукти, що надходять для продажу, підлягають ветеринарно-санітарній експертизі. Продаж молока і молочних продуктів, що не пройшли ветеринарно-санітарну експертизу на м'ясо, - молочної і харчової контрольної станції забороняється.

  • Молоко і молочні продукти, що надходять для продажу, підлягають ветеринарно-санітарній експертизі. Продаж молока і молочних продуктів, що не пройшли ветеринарно-санітарну експертизу на м'ясо, - молочної і харчової контрольної станції забороняється.



Однорідна рідина від білого до слабо-жовтого кольору, без осаду і пластівців.

  • Однорідна рідина від білого до слабо-жовтого кольору, без осаду і пластівців.

  • Смак і запах специфічні для молока, без сторонніх присмаків і запахів.

  • Відповідність встановленим вимогам за фізико-хімічними показниками і бактерійною забрудненістю.

  • Без змісту фальсифікуючих домішок : води, крохмалю, соди і інших.



Визначення зовнішнього вигляду молока

  • Визначення зовнішнього вигляду молока

  • Визначення кольору молока

  • Визначення консистенції молока

  • Визначення запаху молока

  • Визначення смаку молока































Барановский А.Ю. Диетология: руководство. – СПб, Издательский дом Питер, 2008. – 1020 с.

  • Барановский А.Ю. Диетология: руководство. – СПб, Издательский дом Питер, 2008. – 1020 с.

  • Боженков Ю.Г. Биологически активные пищевые добавки – связующее звено между фармакологией и диетологией. – М., 2006. – 32 с.

  • Гараева С.Н. Аминокислоты в живом организме / С.Н. Гараева, Г.В. Редкозубова, Г.В. Постолати: АН Молдовы, Ин-т физиологии и санокреато-логии. – Кишинев: Б.и., 2006. – 552 с.

  • Гігієна харчування з основами нутриціології: Підручник; У 2-х кн. – Кн. 1. / Т.І. Аністратенко, Т.М. Білко, О.В. Благодарова та ін.; За ред. проф. В.І. Ципріяна. – К.: Медицина, 2007. – 528 с.

  • Гурвич М.М. Лечебное питание. Полный справочник / М.М. Гурвич, Ю.Н. Лященко. — М.: Эксмо, 2009. – 800 с.

  • Ковальов В.М., Павлій О.І., Ісакова Т.І. Фармакогнозія з основами біохімії рослин – Х.: Прапор, Видавництво НФАУ.– 2000. – 704 с.

  • Морозкина Т.С. Витамины: краткое руководство для врачей и студентов мед., фармацевт. и биол. специальностей / Т.С. Морозкина, А.Г. Моисеенок. – Минск: ООО «Асар», 2002. – 112 с.

  • Петровский К.С. Гигиена питания. Изд. 2-е, перераб. и доп. – М.: «Медицина», 1975. – 400 с.

  • Пищевая химия / Нечаев А.П., Траубенберг С.Е., Кочеткова А.А. и др. Под ред. А.П. Нечаева. Изд. 4-е, испр. и доп. – СПб: ГИОРД, 2007. – 640 с.

  • Позняковский В.М. Актуальные вопросы современной нутрициологии: термины и определения, классификация продовольственного сырья и пищевых продуктов / Техника и технология пищевых производств. - № 3, 2012.

  • Фізіологія харчування: підручник / Павлоцька Л.Ф., Дуденко Л.В., Левітін Є.Я. та ін. – Суми: Університетська книга, 2011. – 473 с.

  • Скальный А.В. Основы здорового питания: пособие по общей нутрициологии / А.В. Скальный, И.А. Рудаков, С.В. Нотова и др. – Оренбург: ГОУ ОГУ, 2005. – 117 с.

  • Лекции по нутрициологии / Авторы-составители: Попова Н.В., Ковалёв С.В., Казаков Г.П., Алфёрова Д.А., Очкур А.В.– Х.: Изд-во НФаУ, 2014.- 145 с.

  • Нутриціологія: навч.посіб. / під ред. Н.В.Дуденко- Х.: Світ книг, 2013- 560с.







Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка