Петрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів



Дата конвертації17.06.2016
Розмір445 b.


Петрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

  • Навчальний проект учениці 11 класу Компаніївського МНВК групи “Продавці” Стрижак Юлії


Кондитерські вироби



Кондитерські товари – харчові продукти, які мають зазвичай солодкий смак та гарний зовнішній вигляд. Їх виготовляють з цукру, патоки, плодів та ягід, борошна, крохмалю, горіхів, какао-бобів, жирів, яєць, кислот тощо.

  • Кондитерські товари – харчові продукти, які мають зазвичай солодкий смак та гарний зовнішній вигляд. Їх виготовляють з цукру, патоки, плодів та ягід, борошна, крохмалю, горіхів, какао-бобів, жирів, яєць, кислот тощо.

  • За видами сировини, особливостями виробництва та товарними властивостями кондитерські вироби поділяють на кілька груп.



Фруктово-ягідні кондитерські вироби:



ВАРЕННЯ





ПОВИДЛО

  • Продукт однорідної густої концепції, який одержують уварюванням пюре плодів та ягід з цукром до мазкої консистенції.





ДЖЕМ

  • Фруктово-ягідний кондитерський виріб желеподібної консистенції.





МАРМЕЛАД

  • Фруктово-ягідний продукт желейної консистенції, кисло-солодкого смаку з ароматом плодаів.







ПАСТИЛЬНІ ВИРОБИ

  • Пастильні вироби отримують збиванням вивареного плодово-ягідного пюре з цукром та яєчним білком або іншими піноутворювачами. Пастила буває клейова і заварна.





Шоколад і какао-порошок



ШОКОЛАД

  • Кондитерський виріб, що складається з шоколадної маси (какао-боби, цукрова пудра, какао-масло), начинки або без неї, сформований у вигляді плиток, батонів або фігурок різної форми.



Залежно від рецептури шоколад поділяється на

  • Залежно від рецептури шоколад поділяється на

    • звичайний (60% цукру, 30% тертого какао) без домішок та з домішками
    • десертний (до 45% цукру) без домішок і з домішками, пористий десертний без домішок і з домішками та начинкою
    • Ваговий звичайний, без домішок і з різними домішками.








КАКАО-ПОРОШОК

  • Харчовий продукт, який отримують з подрібнених і розтертих ядер бобів какао і частково віджатого масла. Залежно від масової частки жиру какао-порошок буває: жирний (20% жиру), напівжирний (17% жиру), знежиреної жирності (14% жиру)



Цукерки, карамель, ірис, драже



ЦУКЕРКИ

  • Кондитерські вироби, що виготовляються на цукровій основі з різними наповнювачами. Залежно від способу виготовлення і оздоблення поверхні цукерки бувають неглазуровані та глазуровані.





КАРАМЕЛЬ

  • Кондитерський виріб, що складається з карамельної маси і начинки або тільки з карамельної маси. Виробляють карамель двох видів.



Льодяникова карамель

  • Складається з однієї карамельної маси, має тверду консистенцію, різний смак та колір залежно від доданих кислот, есенцій та барвників.



Карамель з начинкою

  • Складається з оболонки, виготовленої з карамельної маси і начинки.



ІРИС

  • Кондитерський виріб аморфної структури, головними складовими якого є молоко та цукор.



ДРАЖЕ

  • Виріб, який складається з корпуса і цукрової накатки у формі дрібних кульок або камінців. Може бути глазурованим та неглазурованим.





ПЕЧИВО

  • Залежно від способу приготування, рецептури, зовнішнього вигляду, структури і смакових особливостей розрізняють печиво: затяжне, здобне, сухе (крекер), галети.









ВАФЛІ





ТОРТИ, ТІСТЕЧКА, РУЛЕТИ

  • Кондитерські вироби з пластів тіста та начинки.

  • За рецептурою бувають: бісквітні, пісочні, листкові, заварні, повітряні, повітряно-горіхові.

  • За способом оздоблення: кремові, з помадкою, желейні, з фруктово0ягідною начинкою, з цукатами, шоколадні.









Дякую за увагу!



Каталог: Files -> downloads
downloads -> Чому займенник має таку назву? Яка його роль у мовленні?
downloads -> Кривоколінського навчально-виховного комплексу
downloads -> Інтелектуальна готовність
downloads -> Українська мова
downloads -> Тема. Що таке Батьківщина
downloads -> Мета: висвітлити життєвий і творчий шлях Р. М. Рільке, розкрити образ України у світі філософських та естетичних пошуків митця; визначити провідні мотиви лірики поета; Мета
downloads -> Урок-презентація на тему:"Голодомор 1932-1933 років. 80 років з часу трагедії"


Поділіться з Вашими друзьями:


База даних захищена авторським правом ©pres.in.ua 2019
звернутися до адміністрації

    Головна сторінка